Veel gestelde vragen over de Rapporten

Onder begeleiding kunnen kids van 5-6 jaar al prima aangeven wat ze wel en niet leuk vinden. Vanaf een jaar of 7-8 kunnen ze het meestal zelf. Het is ook er leuk om er eentje samen te maken voor iemand anders. Bijvoorbeeld samen een Rapport voor Oma maken!

Hele dagelijkse dingen als muziek, uiterlijk, luisteren, praten, koken/eten, complimenten, knuffelen

Kinderen leren o.a. feedback geven en ontvangen! Een echt gesprek hebben met elkaar, de tijd nemen om naar elkaar te luisteren . Inzicht in de belevingswereld van een (jouw) kind.

Natuurlijk hebben kinderen ook een mening en een bepaalde beleving bij situaties en mensen. Het is belangrijk is dat we naar (onze) kinderen luisteren. En ze leren op een respectvolle manier feedback te geven door het gesprek met ze aan te gaan.

Die zijn om het ‘echt, als de juf’ te maken. Ook zijn kinderen visueel ingesteld en kunnen zich beter in beelden uitdrukken.

Rapport voor jou! Kan je aan iedereen geven. Je broertje, je zus, je buurvrouw, je stiefmoeder die je geen mama noemt, je hockeycoach of oppas etc. Het is ook leuk om voor jezelf in te vullen:-) Wat vind je eigenlijk van je zelf?!

Als het klaar is, is het een heel waardevol document geworden met mooie uitspraken.

Echt iets om te bewaren voor later.

Vaak weet je wel hoe je kind denkt, zeker over hele grote onderwerpen. In het Rapport gaat het over hele dagelijkse dingen waar je normaal gesproken juist niet zo bij stilstaat. De uitkomsten zijn vaak bevestigend en grappig, maar kunnen ook confronterend, ontroerend en leerzaam zijn.

Nog niet. Zo je dat leuk vinden? Laat het weten!

De Rapporten worden compleet in Nederland gemaakt en gedrukt. Op eerlijk papier en met eerlijke arbeid dus.

LEEFTIJD 5-99 JAAR

Vanaf 6/7 jaar kunnen kinderen
zelf een rapport invullen

1x Rapport voor

Van €7,95 > Voor €5,95

zolang de voorraad strekt
exclusief verzendkosten

Gratis verzending

Bij bestellingen boven 25,00
betalen wij de verzendkosten.